Ana Sayfa
Mezuniyetlerimiz
2023-2024 Mezuniyet Töreni
Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Mezuniyet Töreni

Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Mezuniyet Töreni

Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Mezuniyet Töreni

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 mezunları için SAÜ Stadyumu’nda Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 2 Temmuz Salı günü düzenlendi. Törene, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza AL, Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Köseoğlu Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yıldız, akademik ve idari personeller, öğrenciler ve aileleri katıldı.

İkinci mezunlarını veren Sakarya Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde mezuniyet töreni, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile beraber konuşmasını yapan SAÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yıldız, katılımcılara ve mezun öğrencilere teşekkür ederek törenin anlam ve önemine vurgu yaptı. Eğitim hayatları boyunca sergiledikleri azim ve başarılar için öğrencilere takdirlerini ileten Prof. Dr. Yıldız, mezunların mücadele ettikleri dönemde verdikleri özverili çabaya dikkat çekerek, onların diş hekimliği alanında geleceğin parlak isimleri olacaklarına olan inancını dile getirdi. Fakültenin kuruluş aşamasından bu yana öğrencilerin büyük bir özveride bulunduklarını ifade eden Prof. Dr. Mehmet Yıldız, “Mezuniyet sonrasında da öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye devam edin. Sağlığınıza dikkat edin ve mesleki uzmanlıkta çekinmeden ilerleyin. Sizlerin başarı dolu hayatınızı diliyor, yolumuzun açık olmasını temenni ediyorum” dedi.


Fakülte birincisi Ogün KAYA, kürsüye çıkarak tüm mezun arkadaşları ve ailesi adına duygu dolu bir konuşma gerçekleştirdi.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Diş Hekimliği Fakültesi birincisi Ogün KAYA, fakülte ikincisi Gökalp YILMAZ ve Anıl DAĞLI fakülte üçüncüsü  oldu. Fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere mezuniyet belgeleri protokol ve akademisyenler tarafından verildi. Mezuniyet töreninde aynı zamanda devir teslim de gerçekleştirildi. 5. sınıftan mezun olan öğrenciler, 4. sınıf öğrencilere bayrak ve görevlerini devretti. Mezuniyet töreni, öğrencilerin aileleri, öğretim elemanları ve akademisyenlerin birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle ve bando takımı eşliğinde eğlenerek sona erdi.

Fotoğraflar